Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini pişman görmek

Rüyada sevdiğini pişman görmek

Rüyada sevdiğini pişman görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, geçim derdinin kalmayacağına, yanlışlara düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini pişman gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin pişman olduğunu görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini pişman görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi pişman görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmanlık görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işarettir.

Rüyada bir insanın pişman olduğunu görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada evlendikten sonra pişman olmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenip pişman olduğunu görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments