Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip balayına gittiğini görmek

Rüyada evlenip balayına gittiğini görmek

Rüyada evlenip balayına gittiğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalettir.

Rüyada evlenip balayına gittiğini gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Rüyada evlenip balayına gittiğini görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenip balayına gitmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada balayına gitmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, depresyona gireceğine yorulur.

Rüyada deniz ev görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada evden su aktığını görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulur.

Rüyada ev dolusu su görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ağaçlar içinde ev görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments