Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlatlarını görmek

Rüyada evlatlarını görmek

Rüyada evlatlarını görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evlatlarını gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada evlatlık görmek işlerin günden güne daha da artacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üvey evlat olduğunu görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bereketli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kendini evlatlık görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada evladının evlendiğini görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evladının kaçırıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ortalığın karışacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evladını evlendirmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunu evlatlık vermek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, evine bereket geleceğine işarettir.

Rüyada evladının küçüklüğünü görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments