Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlatlık görmek

Rüyada evlatlık görmek

Rüyada evlatlık görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hatalarını fark edeceğine, doğru adımlar atacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlatlık gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada erkek evlat sahibi olduğunu görmek özel hayatında sessizleşeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkek evlat edinmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evladının ağladığını görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölen evladını görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlada dua etmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada evladını ölmüş görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, insanlara öncülük edeceğine tabir olunur.

Rüyada evlat sevmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet eder.

Rüyada evladının evlendiğini görmek zor bir işe girileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments