Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evladının evlendiğini görmek

Rüyada evladının evlendiğini görmek

Rüyada evladının evlendiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evladının evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada evladını evlendirmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evladının evlendiğini görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlat evlendirmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çoluk çocuğa karışacağına yorulur.

Rüyada erkek evlatlık almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evladı görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, zorlukların yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkek evlada sarılmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sağlığının yerinde olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada evladına sarılmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Rüyada evladını ölmüş görmek kazancının tükenmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments