Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evladını evlendirmek

Rüyada evladını evlendirmek

Rüyada evladını evlendirmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, iyi halinin kalmayacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evladını evlendirmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Rüyada evladını evlendirmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada evladının evlendiğini görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlat evlendirmek bilgiyle donanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada evladını ölmüş görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada evlatlık olduğunu görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin evlatlık olduğunu öğrenmek başının derde gireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, daha fazla rızık elde edileceğine inanılır.

Rüyada evladının kaçırıldığını görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evladını kesmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments