Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evladının küçüklüğünü görmek

Rüyada evladının küçüklüğünü görmek

Rüyada evladının küçüklüğünü görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, fırsatların elden kaçacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uygulayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işarettir.

Rüyada evladının küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada evladının küçüklüğünü görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini evlatlık vermek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, iyi geçiminin biteceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine inanılır.

Rüyada erkek evlat edindiğini görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, şeytanın aklına uyacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek evlatlık almak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi evlatlarını görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada üvey evlat olmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada üvey evlatlarını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada evlatlık aldığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, büyük bir mala sahip olacağına, geçiminin yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments