Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinizin yıkıldığını görmek

Rüyada evinizin yıkıldığını görmek

Rüyada evinizin yıkıldığını görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada evinizin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ortaklarınız, partneriniz veya meslektaşlarınız bazı konulardaki düşüncelerini ya da eğilimlerini açıkça belli edebilirler.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada kendi evinin yıkılmasını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, verimin kaçacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada evin yıkılmak üzere olduğunu görmek halinin iyi olduğuna, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine inanılır.

Rüyada eski bir evin yıkıldığını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işarettir.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek yaşananları unutturacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments