Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek sorunlar altında ezileceğine, akıllı adımlar atacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kurtuluşa ereceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada babasının evinin yıkıldığını görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet eder.

Rüyada akrabanın evinin yıkıldığını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada evinin odasının yıkıldığını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek işlerinden belirsizlik olacağına, malların artacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada eski bir evin yıkıldığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments