Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin yıkılmasını görmek

Rüyada kendi evinin yıkılmasını görmek

Rüyada kendi evinin yıkılmasını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, sorunların çözüm bulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına inanılır.

Rüyada kendi evinin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hataların düzeltileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada annesinin evinin yıkıldığını görmek başarı için fırsatların artacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremden evinin yıkıldığını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada evin odasının yıkıldığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işaret eder.

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet eder.

Rüyada evin yıkılacağını duymak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, beklenilen takdiri alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin yıkılacağını öğrenmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments