Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin önünde çukur görmek

Rüyada evinin önünde çukur görmek

Rüyada evinin önünde çukur görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin önünde çukur gördüyseniz:

  • Bir adım atma gereği duyabilirsiniz.

Rüyada evin önünde çukur görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına tabir olunur.

Rüyada evinin önünde çukur görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde çukur görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, yanlış seçimler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur görmek hayatını yoluna koymaya, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde çukur kazmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada evin önünde dere görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalettir.

Rüyada evin önünde polis görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada evinin önünde odun görmek umutların yıkılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments