Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine kedi girdiğini görmek

Rüyada evine kedi girdiğini görmek

Rüyada evine kedi girdiğini görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kısmetinin kapanacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine kedi girdiğini gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek hayallerinin suya düşeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada evine kedi girdiğini görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek doktordan doktora koşturacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kedinin eve girdiğini görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, ticaretin açılacağına delalettir.

Rüyada eve kedi girdiğini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin ilişkiye girdiğini görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments