Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine koyun girdiğini görmek

Rüyada evine koyun girdiğini görmek

Rüyada evine koyun girdiğini görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutlu olacağınıza, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada evine koyun girdiğini gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada evine koyun girdiğini görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada koyunun eve girdiğini görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, işlerinin yarım kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evine hırsızın girdiğini görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, batıl amele, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada evine kedi girdiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine alamet eder.

Rüyada evine birinin girdiğini görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evine girdiğini görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments