Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kedi girdiğini görmek

Rüyada eve kedi girdiğini görmek

Rüyada eve kedi girdiğini görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eve kedi girdiğini gördüyseniz:

  • Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmanız veya gerçek manzarayı görmeniz gerekebilir.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sevilen birinin geleceğine delalettir.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hacetinizin giderilmesine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, azalacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada kedinin eve girdiğini görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve kedi girdiğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments