Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek

Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek

Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kimse ile tartışmayacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ün sahibi olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada evin içine kedi girdiğini gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, işine dört elle sarılacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına alamet eder.

Rüyada evine kedi girdiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, boş yere korku duyulacağına alamet eder.

Rüyada kedilerin ilişkiye girdiğini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, uzun sohbetler edeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işarettir.

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Rüyada kedinin eve girdiğini görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments