Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinden kovmak

Rüyada evinden kovmak

Rüyada evinden kovmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, unvan sahibi olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamet eder.

Rüyada evinden kovmak gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evinden birini kovmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada evinden kovmak sorunlarının artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birini evinden kovmak mallarının da hayırlı olacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuz kovmak kalbini kıracağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı kovmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Rüyada birilerini kovmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada eşini evden kovmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada kedi kovduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments