Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde fare öldürmek

Rüyada evinde fare öldürmek

Rüyada evinde fare öldürmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iflas edeceğine, hayır ve bereketin artmasına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evinde fare öldürmek gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada başkasının evinde fare öldürmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada evinde fare öldürmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına inanılır.

Rüyada evin içinde fare öldürmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada komşusunun evinde fare görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada evini fare bastığını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Rüyada evinde beyaz fare görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada evin dışında fare görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments