Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde düğün görmek

Rüyada evinde düğün görmek

Rüyada evinde düğün görmek kazalardan, belalardan korunacağına, malvarlığının çok daha artacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına işarettir.

Rüyada evinde düğün gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Rüyada düğün evinde bulunmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde düğün görmek kazancını artıracağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, ekonomik olarak kalkınacağına işarettir.

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek nimetin ve kazancın artacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinde düğün görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada düğün evinde yemek yemek zahmetli bir işin sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada evinde düğün görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada evin önünde düğün görmek üzüleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments