Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde bakan görmek

Rüyada evinde bakan görmek

Rüyada evinde bakan görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sıkıntılarının artacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada evinde bakan gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada evinde bakan görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada denize bakan birini görmek gönlünün ferahlayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakanla görüşmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakanla konuşmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada eski bakan görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kahve falı bakan birini görmek gönül kapılarını açacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalettir.

Rüyada çalışma bakanı görmek işlerinin duracağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada tarım bakanını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments