Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bakan görmek

Rüyada eski bakan görmek

Rüyada eski bakan görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, edilen duaların kabul edileceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet eder.

Rüyada eski bakan gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada eski bakan görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada camdan bakan birini görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fal bakan kadın görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalışma bakanı görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına alamet eder.

Rüyada kahve falı bakan görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adalet bakanı görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine inanılır.

Rüyada tarım bakanını görmek rahat bir hayat yaşayacağına, prestij sahibi olunacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada enerji bakanını görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments