Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yolunu şaşırmak

Rüyada evin yolunu şaşırmak

Rüyada evin yolunu şaşırmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kafasının rahat olacağına, kulluk derecesinin artmasına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada evin yolunu şaşırmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Rüyada evin yolunu şaşırmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine inanılır.

Rüyada yol şaşırmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolunu şaşırmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunların hallolacağına inanılır.

Rüyada yolu şaşırmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ömrün uzun olmasına işarettir.

Rüyada gözü şaşı görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Rüyada gözleri şaşı olmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, başarıların artacağına delalettir.

Rüyada şaşı görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına inanılır.

Rüyada gözlerini şaşı görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments