Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstünden atlamak

Rüyada evin üstünden atlamak

Rüyada evin üstünden atlamak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, ruhunu güzelleştireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada evin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Rüyada evin üstünden atlamak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üstünden atlamak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyin üstünden atlamak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada arabanın üstünden atlamak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarların üstünden atlamak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın üstünden atlamak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üstünden atlamak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işarettir.

Rüyada kedinin üstünden atladığını görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments