Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tuvaletini görmek

Rüyada evin tuvaletini görmek

Rüyada evin tuvaletini görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, başka işler deneyeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, devlete hizmet etmeye, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalettir.

Rüyada evin tuvaletini gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmaya başladığınızı, yüzüstü bırakılma veya yarı yolda kalma riski taşıdığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada evin içine tuvalet yapmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada evin içine tuvaletini yapmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak hayatının daha kolay olacağına, yüksek bir makamı olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin ortasında tuvalet görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada evin tuvaletinin taştığını görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde tuvaletini yapmak adını herkese duyuracağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin tuvaletini görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments