Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin tuvaletinin taştığını görmek

Rüyada evin tuvaletinin taştığını görmek

Rüyada evin tuvaletinin taştığını görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine, maneviyatının çökeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin tuvaletinin taştığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada evin tuvaletinin taştığını görmek keyfin bozulacağına, güç ve kudret kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni tuvalet taşı görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada beyaz tuvalet taşı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin taşması görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet taşı temizlemek sabırla hayatına devam edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tuvalete taş atmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet eder.

Rüyada tuvalet taşı görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalettir.

Rüyada tuvalet taşını görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments