Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek

Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek

Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek onlardan taraf hayır göreceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çok tuvalete gitmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sık sık tuvalete gitmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kirli tuvalete gitmek cesaretinin yerine geleceğine, umutlarının tazeleneceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yolculukta tuvalete gitmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devamlı tuvalete gitmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda tuvalete gitmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet gitmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments