Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına inanılır.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, mal ve para sahibi olacağına, şansının da açık olacağına delalettir.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak dini inançların güçleneceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments