Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine tuvalet yapmak

Rüyada evin içine tuvalet yapmak

Rüyada evin içine tuvalet yapmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok sevileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Rüyada evin içine tuvaletini yapmak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde tuvaletini yapmak işlerin de hafifleyeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada evin içine büyük tuvaletini yapmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine tuvalet yapmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin ortasında tuvalet görmek çok sıkıntı çekeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada evin tuvaletini görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada başkasının evinde tuvalete gitmek düşmanlarını bile affedeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, bol bol moral depolanacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde tuvalet görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments