Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde su görmek

Rüyada evin önünde su görmek

Rüyada evin önünde su görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, zamandan da kar edeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalet eder.

Rüyada evin önünde su gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Rüyada evinin önünde su görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, bir yere taşınmaya, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada suyla evin önünü yıkamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada evin önünde su görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin önünde bahçe görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin önünde kum görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada evin önünde araba görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada evin önünde cenaze görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada evinin önünde kalabalık görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, bir bebek sahibi olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments