Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde kan görmek

Rüyada evin önünde kan görmek

Rüyada evin önünde kan görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin önünde kan gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada evin önünde kan görmek malının, parasının ve makamının artacağına, bol muhabbette olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada önden kan görmek mal ve para sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada evin önünde gül görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada evinin önünde düğün görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada evin önünde su görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünü sulamak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde ateş yakmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin önünde mezar görmek korkularının sona ereceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments