Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık saç görmek

Rüyada açık saç görmek

Rüyada açık saç görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, verilen kararların geri çekileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulur.

Rüyada açık saç gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada başkasını saçı açık görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık saç görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı açık renge boyatmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Rüyada açık saçlı görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, deneyim kazanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saçları açık görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada birini açık saçlı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments