Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını saçı açık görmek

Rüyada başkasını saçı açık görmek

Rüyada başkasını saçı açık görmek yüceltileceği sözler duyacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kazanç elde edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını saçı açık gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Rüyada açık saçlı görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada saçı açık olduğunu görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada saçı açık görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını açık görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık saçla namaz kılmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı açık kadın görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yeni şeyler deneneceğine, kendine olan güvenini yitireceğine delalettir.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada açık saç görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments