Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları açık görmek

Rüyada saçları açık görmek

Rüyada saçları açık görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları açık gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada açık saçlı görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı açık gezmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada kendini açık saçlı görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Rüyada saçı açık olduğunu görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, işlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada açık renk saç görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, yaşamın güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçımı açık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek gün sayacağına, keyfinin kaçacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments