Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık yakmak

Rüyada ışık yakmak

Rüyada ışık yakmak aksiliklerin başgöstereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada ışık yakmak gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada evin ışığını yakmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ışık yakmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ışığı yakmak kolaylık sağlayacağına, haram mal yiyip içeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıkları yakmak düzeninin yıkılmayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sıkıntıların azalacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine yorulur.

Rüyada evde ışık yakmak durumunun git gide kötüleşeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada evin ışıklarını yakmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada caminin ışıklarını yakmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments