Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evini temizlediğini görmek

Rüyada birinin evini temizlediğini görmek

Rüyada birinin evini temizlediğini görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Rüyada birinin evini temizlediğini gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada arkadaşımın evini temizlemek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi evini temizlemek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Rüyada evin içini temizlemek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşusunun evini temizlemek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada annesinin evini temizlemek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin evini temizlemek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini evini temizlemek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, geniş bir rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments