Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin evini temizlemek

Rüyada sevgilinin evini temizlemek

Rüyada sevgilinin evini temizlemek bedeninin de iyileşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, üzgün olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada sevgilinin evini temizlemek durumunuzun iyileşeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada evin içini temizlemek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kendi evini temizlemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada evin bahçesini temizlemek fakirlerin güleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün evini temizlemek her şeyin yolunda gideceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada birinin evini temizlediğini görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın evini temizlemek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının evini temizlemek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments