Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kredi çekileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evini temizlediğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine inanılır.

Rüyada evin dışını temizlemek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın evini temizlemek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini evini temizlemek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada annenin evini temizlemek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün evini temizlemek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin bahçesini temizlemek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments