Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada kedilerin eve girdiğini gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işarettir.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin eve girdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, insanlara küsüleceğine alamet eder.

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine tabir olunur.

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Rüyada eve kedi girdiğini görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments