Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde halı yıkamak

Rüyada evin içinde halı yıkamak

Rüyada evin içinde halı yıkamak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde halı yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Rüyada evin içinde halı yıkamak yapılan işte geriye düşüleceğine, yeni şeyler deneneceğine, verilen kararların geri çekileceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde halı yıkamak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde halı yıkamak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yeni bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının halı yıkadığını görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada balkonda halı yıkamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun halısını yıkamak elden arka arkaya paralar çıkacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kirli halı yıkamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide halı yıkamak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments