Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide halı yıkamak

Rüyada camide halı yıkamak

Rüyada camide halı yıkamak yaşadığı darlığın son bulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, güzel bir haber almaya, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada camide halı yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada camide halı yıkamak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, adının her yerde geçeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada camiden halı almak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada camide yeşil halı görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, hayatının daha kolay olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide halı görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada camide yüzünü yıkamak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada camide ayak yıkamak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada camide ayakkabı yıkamak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada camide bulaşık yıkamak başarılarının azalacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments