Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin etrafında çamur görmek

Rüyada evin etrafında çamur görmek

Rüyada evin etrafında çamur görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada evin etrafında çamur gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada evin etrafında çamur görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yeni siparişler alacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Rüyada evin etrafını süpürmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin etrafında köpek görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evin etrafını temizlemek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin etrafında deniz görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yarınlarına inanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada evin etrafında polis görmek yeni bir haneye sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında yeşillik görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafında su görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, iş değişikliğine gidileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments