Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • İş birlikleri, yeni ilişkiler veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyalarının yerini değiştirmek bilakis malının çoğalacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalettir.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancının azalmayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine işaret eder.

Rüyada evde eşyaların yerini değiştirmek gelirinin daimi olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarının yerlerini değiştirmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eşyanın yerini değiştirmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalettir.

Rüyada eşya yeri değiştirmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, müjdeli bir haber alacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments