Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine yorulur.

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde eşyaların yerini değiştirmek yeni fırsatlar sunulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada ev eşyalarının yerini değiştirmek en küçük sorunda parlayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada ev eşyalarının yerlerini değiştirmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ev eşyasının yerini değiştirmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına inanılır.

Rüyada bir eşyanın yerini değiştirmek hastalıkların şifa bulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, yol göstereceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments