Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyasını taşımak

Rüyada ev eşyasını taşımak

Rüyada ev eşyasını taşımak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ev eşyasını taşımak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ev eşyasını taşımak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyası taşımak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşya taşımak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını taşımak verilen bir sözün yerine getirileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada eve eşya taşımak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, güç ve kudret kazanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamyonla ev eşyası taşımak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada evden eşyaları taşımak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada evden eşya taşımak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments