Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde duvar görmek

Rüyada evin içinde duvar görmek

Rüyada evin içinde duvar görmek halinin iyi olduğuna, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, inancından ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde duvar gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Rüyada evin içinde duvar görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde duvar örmek görme ve alma şansına sahip olacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde duvar görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada duvarın içinden geçmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada duvarların içinden geçmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada duvar içinden geçmek kolaylıklarla karşılaşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına inanılır.

Rüyada evin duvarını görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments