Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları rutubetli görmek

Rüyada duvarları rutubetli görmek

Rüyada duvarları rutubetli görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarları rutubetli gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Rüyada duvarlarda rutubet görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada rutubetli duvar görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada duvarları rutubetli görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada duvarda rutubet görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarında rutubet görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarı rutubetli görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada rutubet böceği görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments