Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı rutubetli görmek

Rüyada duvarı rutubetli görmek

Rüyada duvarı rutubetli görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarı rutubetli gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Rüyada duvarı rutubetli görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarları rutubetli görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, şöhret elde edeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rutubetli duvar görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada duvarda rutubet görmek güç kaybedeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hacetinizin giderilmesine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarında rutubet görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada duvarlarda rutubet görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada rutubetli oda görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, uzaktan haberler işiteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments