Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda rutubet görmek

Rüyada duvarda rutubet görmek

Rüyada duvarda rutubet görmek sözlerinden çıkmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda rutubet gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Rüyada duvarlarda rutubet görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada duvarları rutubetli görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, kadim dostlar edineceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada evin duvarlarında rutubet görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada duvarı rutubetli görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rutubetli duvar görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda rutubet görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada tavanı rutubetli görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments