Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarında yazı görmek

Rüyada evin duvarında yazı görmek

Rüyada evin duvarında yazı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bereketin ve karın artacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarında yazı gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada evin duvarında yazı görmek bekarlar için evlenmeye, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada duvara yazı yazmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada duvarda yazı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada duvarda kuran yazısı görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, hastalıkların biteceğine, yeni mallara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada duvarda kuran yazıları görmek sevdiği insanların olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarlara yazı yazmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada duvarlarda yazı görmek işlerindeki karın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda yazı okumak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments