Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarlarda yazı görmek

Rüyada duvarlarda yazı görmek

Rüyada duvarlarda yazı görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarlarda yazı gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada evin duvarında yazı görmek emrinde insan çalıştıracağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar yazısı görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda kuran yazıları görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara yazı yazmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada duvarda kuran yazısı görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, işlerine bereket geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret eder.

Rüyada duvarda yazı okumak endişe verici olaylar yaşanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada duvarlara yazı yazmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda yazı görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments