Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara yazı yazmak

Rüyada duvara yazı yazmak

Rüyada duvara yazı yazmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, isteklerine kulak vereceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalettir.

Rüyada duvara yazı yazmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Rüyada duvarlara yazı yazmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına delalettir.

Rüyada duvara yazı yazmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yazı yazmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi konumlara geleceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet eder.

Rüyada buğulu cama yazı yazmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada avuca yazı yazmak onu hayallerine kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuma yazı yazmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kola yazı yazmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arapça yazı yazdığını görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments